Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pátek 11. července 2008

Danny Shamoun (klávesy, perkuse)

Basically, an hd channels satellite dish is simply a special kind of free satellite dish or directv satellite dish, which is engineered to concentrate on a particular source of broadcast.

--------------------------------------
Bio:
Danny neboli Daniel pochází z Detroitu, ale momentálně žije v L.A. Jeho rodina pochází ze Sýrie (a mám dojem že snad částečně i z Arménie). Bohužel na internetu se toho o něm moc zjistit nedá, snad jen že se v roce 2002 připojil k poměrně osobité kapele Visa (myspace). A zřejmě tam příležitostně působí dodnes. Taky má za sebou práci technika u System Of A Down.

Musím se tedy omezit na něco málo z toho, co vím z našeho setkání v Berlíně. Danny je velký hokejový fanda, konkrétně Detroitu Red Wings. Sám hrál hokej myslím v nějaké školní soutěži, ale ve dvaceti to zapíchnul aby se mohl naplno věnovat muzice. Hudba je jeho největší životní náplní a nástroj číslo jedna jsou pro něj conga.


Věk: 26 let

Zajímavost: Danny je dost na ženský. Když zjistil že jsem z ČR, hned se zajímal jak moc v klidu a kde se dají v Praze sbalit holky. Většinu času pak strávil konverzací s pohlednou sestrou mýho německo-španělskýho kámoše. Takže bacha na něj:)

Co o něm řekl John: "Danny dělal technika pro SOAD, ale taky je to výborný hráč na perkuse a na klávesy."

Můj živý dojem: No tak drtivou většinu už jsem tady zmínil, ale pokud to mám zobecnit, Danny působí docela sebevědomě a exoticky, což dělá ten jeho původ. Rozhodně není ve skutečnosti tak nenápadný jak by se mohlo zdát.

Další fotky Dannyho najdete v galerii.

Na webu:
oficiální myspace Danny Shamoun

Žádné komentáře: