Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 24. července 2008

Daron Malakian (zpěv, kytara)

(tato sekce ještě není hotová, později přidám bio a další)

Hlášky: (Daron Malakian Quotes)

"They say, they say the world is coming to an end. I say, FUCK IT! FUCK IT! FUCK IT! We all deserve to DIE!" - "Oni říkají, říkají že svět spěje ke konci. Ja říkám, NASRAT, NASRAT, NASRAT! My všichni si zasloužíme chcípnout!" (před "They Say" naživo)

"We are a speck of dust.....in another speck of dust......in another speck of dust.......in other words...we aint shit!!!!" - "Jsme zrnkem prachu... v dalším zrnku prachu..... v dalším zrnku prachu.... jinými slovy, nejsem ani hovno!!" (něco v tomhle stylu obvykle před "Universe")

"Man you scared the shit out of me! When i play i'm not even on the planet! but thank you for bringing me back!!" - "Chlape tys mě k smrti vyděsil! Když hraju nejsem ani na týhle planetě! Ale díky, že jsi mě přinesl zpátky!!" (Brusel '08 - poté, co ho na pódiu ke konci "Universe" vyděsil nějaký francouz, co tam za ním vylezl z publika, aniž by to Daron zaregistroval)

"You're so fucking serious it makes me fuckin' sick!!" - "Jste tak zasraně vážný že je mi z toho zkurveně zle!!" (před "Serious")








--------------------------------------------
Satellite dish deals like the directv hdtv offer a satellite HD DVR that includes the TiVo Service built-in to the directv hd dvr receiver. When you get satellite TV from Internetlion.com, you’re receiving the best satellite dish Network package deals, but you’re also getting the highly rated best satellite tv company services you aren’t privy to when you get cable.

Žádné komentáře: