Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pondělí 31. března 2008

První živá vystoupení

Už od ledna je známo, že Scars vůbec poprvé [pozdější edit - vůbec poprvé nakonec vystoupí o 15 dní dříve ve Whisky klubu] vystoupí na festivalu Coachella, což je třídenní megaakce, která se koná v Indiu v Kalifornii. SOB si na pódium vyšlápnou 26. dubna, takže zbývá už jen necelý měsíc. Vzhledem k tomu, že album vyjde až v létě, mohla by se v souvislosti s tímto objevit celá řada zajímavých novinek. Minimálně jak to bude se sestavou, protože zatím známe jen dva členy - Darona a Johna. Ještě je celkem pikantní záležitost, že na fesťáku se mezi širokým žánrovým spektrem dalších interpretů objeví i sám Serj Tankian (25.4). Takže už zbývá jen kdyby se sem dovalil i Shavo a máme je tu všechny čtyři pohromadě...:) Chcete-li vědět více, zmáčkněte obrázek.


Před chvílí se ale objevilo další koncertní datum - 16. května zahraje Daron a spol. na akci s názvem KFMA Day. Jedná se o podstatně menší akci na území Arizony (takže to na oba fesťáky budou mít relativně kousek od domu). KFMA je arizonské rockové rádio a kromě Scars jim tady vystoupí ještě Metallica, Apocalyptica a Flobots. Takže zase ne že by se jednalo o nějakou skromnou lokální akcičku... Více opět přes obrázek.


No, tak zatím nezbývá než se užírat zvědavostí co všechno z toho vyleze:)

Žádné komentáře: