Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

středa 2. dubna 2008

Budoucnost

V únorovém článku pro MTV.com se Daron vyjádřil k budoucnosti Scars. Jednak zdůraznil, že v současnosti se kolem System Of A Down neděje vůbec nic a že 'jestli někdo zadržuje dech do další SOAD desky, tak nejdřív zmodrá a pak to s ním sekne'. Zkrátka, 'tohle je teď moje kapela'.

Dále řekl, že plánuje vydat nejméně dvě desky Scars, než vůbec pomyslí na další veledílo SOAD. A s tím tempem co psal poslední dobou skladby pro Scars, je prý klidně možné, že ještě před triumfálním návratem arménsko-americké čtveřice vyjde třetí CD jeho současné kapely.

Podobně se vyjadřují i zbývající členové SOAD a Serj se dokonce chystá vydat příští rok (případně ten následující) své druhé album. Působí to na mě ale tak, že jak Shavo tak John by se k SOAD vrátili okamžitě a ta brzda je na straně Serje a Darona, kteří si oba chtějí vyzkoušet něco nového. Takže sečteno a podtrženo, kolem Systémů se momentálně neděje vůbec nic a blízká budoucnost tak patří jen a jen oněm 'vedlejším projektům'.

Žádné komentáře: