Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pondělí 28. dubna 2008

Coachella, 26.4. - Další videa a info

Po "Whore Street" a mixu všeho možného můžeme skouknout další amatérská videa z Coachelly. Zvlášť tady je docela dobře vidět i basáka...

"Kill Each Other"
"I Like Suicide"

No a teď zase nějaké ty ohlasy.

'Hehe. Jo, nabral dost váhy. Set byl přesně takový, jaký bys očekával. Žádná překvapení. Jejich písně zní úplně stejně jako sólovka Serje Tankiana a jako SOAD.'

'Sledoval jsem to a bylo to dost tvrdý... vůbec ne špatný, v případě že jsi na metal.'

To chce brát trochu s nadhledem, protože to nejspíš nebyli zrovna znalci hudby SOAD a taky jim možná všechno co je jen trochu 'heavy' zní stejně. Coachella byla hlavně pro příznivce měkčí muziky.

Teď souhrn dalšího z přehledů, tentokrát od LA Times.

Jak Serj, tak Scars stále připomínají hudbu SOAD, ale vzali to odlišným směrem. Serj je na poslech lehčí a oproti SOAD vzdálenější, zatímco Scars si co se týče výstřednosti nezadají a oproti Serjovi jsou rozhodně údernější.

Hned úvodním songem Scars rozpoutali na Coachellu vzácný kotel v publiku, ale jakmile jejich set postupoval, byl už z jejich hudby patrný jistý rozsah. Nechyběly vzletné melodie, rozmanité tempo, ani nějaké ty hudební prvky blízkého východu.

Tohle je hudba pro příznivce tvrdého rocku, obrněná texty plnými apokalyptického děsu a doručená se silou beranidla.

'Nebuďte překvapení, když budou za chvíli festivalovou hvězdou, ale neočekávejte, že tím festivalem bude Coachella.'

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak konečně nějaká ty videa...jsem na to album natěšenej jak malej kluk :D:D:D

Ondra Novotný řekl(a)...

to si ještě chvíli počkáš:D

Anonymní řekl(a)...

:D bohužel...