Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 24. dubna 2008

John s Achozen

Tohle je vyložená perlička jen tak pro zajímavost.

John se předevčírem přidal do Shavovy speciální narozeninové sestavy (no fakt je mu už 34). Achozen (hip-hopový projekt Shava, RZA a dalších) vystoupili při té příležitosti spolu s Johnem Frusciantem z Red Hot Chili Peppers a právě s Johnem Dolmayanem. Šlo asi spíš o takovou sranda akci, dost možná vyloženě pro pozvané, ale za zmínku to stojí. Když už jsem se k tomu dostal, asi by bylo dobré také napsat, že Achozen před dvěma dny vypustili svůj první song "Deuces" exkluzivně na internet. Takže jestli vás to zajímá, tady máte odkaz.

Ještě bych měl napsat, kde jsem vůbec k téhle informaci přišel. Někdo na té akci přítomný hodil na fóra odkaz na fotky, no a po chvíli dohadů potvrdil, že tam skutečně hrál i John. Tady je celá galerie a tady fotka, na které je John vidět nejvíc (ale ne zrovna ideálně). Uvidíme, časem se možná objeví ještě nějaké lepší.

2 komentáře:

Ondra Novotný řekl(a)...

Podle mě je skvělý, že John takhle pomáhá všem ostatním ze SOAD, je to takový spojovací článek, i když mají hiatus...

Anonymní řekl(a)...

Máš pravdu...a je to dobře,že se John "nabízí"...prostě to tmelí no.