Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

úterý 22. dubna 2008

Propagace pokračuje.

Máte profil na myspace? V tom případě se můžete zapojit do nové soutěže o podepsaný setlist z první show ve Whisky (fotka tady). Soutěž se jmenuje 'SCAR YOUR SPACE' a podmínky jsou následující...

Změňte se jméno na '(vaše jméno) on Broadway', přidejte si "They Say" jako song do profilu a nastavte Scars On Broadway do vašich 'top friends'. Dále už je to na vaší kreativitě, prostě SCAR YOUR SPACE podle svého.

(příklad zde:D)

Až bude hotovo, pošlete mail s předmětem 'SCARRED SPACE' na adresu scarsonbroadway@velvethammer.net - stačí do něj napsat vaši myspace adresu a nic víc. Uzávěrka odesílání je 1.květen a do pátku 16.května musíte nechat váš profil 'scarovaný', protože se bude pravidelně kontrolovat. 16. bude vybrán jeden náhodný člověk a vyhraje onen setlist.

Takže takhle pokračuje uznejte že celkem vychytralá propagace Scars On Broadway. Ještě k předešlému... kromě Scotta vyhrála ještě Aida z Toronta - a to sice v soutěži umísťování bannerů a dostala tím pádem slíbený podepsaný cimbál.

Žádné komentáře: