Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

sobota 12. dubna 2008

Whisky A-Go-Go, 11.4. - První dojmy

Jelikož se včerejší show odehrála vlastně až kolem šesté ráno našeho času, musíme si na nějaký pořádný materiál ještě chvíli počkat. Už se ale objevily první dojmy těch co byli přítomni, tak nějak shrnu co z toho zní zajímavě. (za první foto díky, Majin lvlartio)

Podle vůbec prvního týpka co se ozval, byla show 'a-fucking-mazing'. Než vůbec kapela nastoupila, celkem se čekalo a za celý večer je nikdo neohlásil jménem, ale jen jako speciálního hosta. Takže napochodoval Daron, John a další tři chlápci - jeden na basovku, druhý klávesy a třetí obstaral druhou kytaru a vedlejší vokály. Co se týče Darona, ten prý trochu přibral (viz. ten hokej a baseball:). Celý to odstartovali nějakým našlapávajícím trackem, z čehož si náš člověk i něco zapamatoval ("If we gonna live forever how we gonna kill each other. If we gonna kill each other how we gonna live forever.")

Druhá skladba byla o něco měkčí a prý trochu připomínala Streamline. Kousek textu mluví za víc... - "Supercalafragalisticespecialidousious". V půlce písničky nastala pauza, kterou Daron sám vyplnil nám starou známou vyhrávačkou "Drugs".

Další píseň měla spoustu přestávek, během niž Daron prohlašoval epická slova než opět spustila hudba. A bylo to o ptácích a o děvkách.

Čtvrtý a pátý song to byl heavy metal. Další kousek byl instrumentální beze slov, až do konce kde jich padlo tak deset.

Následovalo pár dalších (bez popisu, náš člověk už je vyčerpaný) a na úplný konec "They Say". Ta prý zní naživo hodně hustě a zpíval ji celý dav.

Ještě než kapela odešla, Daron objal všechny ostatní. John vypadá pořád stejně, ale má prý jinou bicí sestavu.

Při odchodu se rozdávaly nálepky, na kterých je napsáno, že album vyjde v létě.

Druhý člověk popisuje následovně... Nejlepší noc všech dob!..... Jedna z písní měla tenhle text - "come and take some chemicals with me, come and take some chemicals!" Nechyběl ani Daronův skok do publika, "They Say" zněla mnohem lépe naživo. Jinak Malakian hrál na černý Gibson SG, druhý kytarista měl Telecaster a Johnova sestava byla menší než normálně.

Celkový playlist čítal asi 12 skladeb. Jedna z nich zněla trochu ve stylu "Radio/Video". Spousta byla melodických a nepostrádaly onen klasický SOAD nádech.

Dost lidí různě nahrávalo, nebo fotilo, takže se dá čekat, že se časem něco objeví.

Ještě jsem narazil na dva úryvky textu, proslovy, či co.

"I'll piss on your face while you suck on my cock"

"Can you hear me crying? I'm dying."

Co jsem tak vesměs viděl, ohlasy na ten koncert jsou hodně dobrý. Tak to je zatím vše, rozhodně čekejte další informace.

Pro fotky ze show klikněte sem, kvalita ale zatím špatná.

Žádné komentáře: