Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 29. května 2008

A je tady další propagační akce...

Po uveřejnění pevného termínu vydání 1. desky už taky nic nebrání v jeho plné propagaci. Tak tady máme další soutěž v jejím rámci. Podle mě stejně nemá šanci vyhrát nikdo mimo USA, ale proč se nezúčastnit jen tak pro radost... Během následujících týdnů budou Scars spouštět série dalších reklamních akcí a každá z nich se počítá jako samostatný kontest. Navrch bude možné vyhrát jednu velkou cenu, které se zúčastní vždy výherce a top 4 přispivatelé z každé indivuální série. Hlavní cena bude teprve oznámena, ale ceny v tom prvním kole jsou... podepsaný plakát z Hullabaloo a místo v 'top friends' na oficiálním myspace SOB (což se týká jen uživatelů myspace). Úkolem je šířit tyhle dva bannery...





Tak, cílem je poslat pak screenshot (klávesou Prt Sc a vložením třeba do Malování) a poslat ho na scarsonbroadway@velvethammer.net, s tím že musíte zadat jako předmět mailu "iTunes/Release Banner Promotion" Každý jednotlivý screen se počítá jako soutěžní - čili čím víc, tím větší šance na výhru. Bacha ale, povinností je oscreenovat oba bannery u sebe, čili jeden někam hodit nestačí. 10. června je uzávěrka, výherce bude vybrán náhodně a další čtyři náhodní postoupí do té megasoutěže.

Popis v originále je tady.

Kdybyste potřebovali s něčím poradit, napište.

'Good luck and get scarring...'

Jo a ten obal byl potvrzen.

Žádné komentáře: