Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

neděle 15. června 2008

A opět propagace... Number 2

Nás to moc zajímat nemusí, protože se nás to netýká, ale pro kompletní zpravodajský servis to holt zmínit musím:)

Minulé kolo propagačního maratonu a tedy i podepsaný plakát má svého vítěze (respektive vítězku) a je na čase spustit další. A to sice SCAR YOUR CITY. To se však týká jen USA, v Evropě můžete vesele skárovat jen ta čtyři města, ve kterých následně SOB vystoupí - tedy Kolín, Berlín, Paříž a Londýn. Tedy nic vám nebrání pustit se do toho ve vašem okolí, ale do soutěže by se to počítat nemělo. (no upřímně nejsem blbý a ani si nemyslím, že by o tom někdo z vás aspoň zauvažoval:-) Ty, co se zúčastní plně podle pravidel, mají poslat mail na scarsonbroadway@velvethammer.net - v předmětu 'SCAR YOUR CITY', v obsahu název města, jméno a telefonní číslo, no a budou jim zaslány samolepky (kterých je ale limitované množství) spolu se zadaným úkolem.

Dva nejlepší promotéři budou obdarováni privilegiem navštívit kapelu v zákulisí právě během vystoupení v jejich okolí. Jinak budou samozřejmě zařazeni do kontestu o hlavní cenu (to se týká celé top pětky).

Zadání v originále zde.

Jo a brzy by mělo dojít k oznámení shows po Státech.

P.S. Kdyby ještě někoho napadlo stěžovat si na méně časté aktualizace, můžete to směřovat přímo kapele, protože já tady novinkuju co se dá.

Žádné komentáře: