Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

úterý 15. července 2008

Britský Scars miniweb

Scars mají od teď oficiální britský miniweb, ale není to jen tak něco...

Kromě možnosti objednání UK verze desky (obohacené o "They Say" video, Making of video a "They Say" vyzvánění do mobilu) a oné limitované edice vinylu "They Say" (s "Hungry Ghost") tam je totiž následující atrakce... Video přehrávač, který bude obsahovat oficiální klipy Scars, možnost chatovat s ostatními a příležitost britských fandů přidat něco ze svých výtvorů - materiálu z nedávné show v Londýně, klipy kámošů jak se baví o Scars, nebo i otázky pro kapelu. Ty nejlepší příspěvky budou vybrány a zveřejněny na stránce. Podívejte se na uvítací video od Johna. (zdroj)

Jinak "They Say" si teď vesele trůní na postu Single Of The Week v iPod obchodu iTunes a je ho tam možné stáhnout zadarmo. Stejně tak už tam mají i možnost předobjenat desku, s tím že k ní dostanete klip "They Say" a pozor - exkluzivně bonus instrumentální skladbu "Scars On Broadway"!! Což je nejspíš to 'intro', co hráli Scars naživo před "Whore Street". Háček pro nás je ale v tom, že to odtud nekoupíte. (zdroj)

Tak sakra, a co my tady v Čechách?:)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

A čo mi tu na Slovensku?

Ondra Novotný řekl(a)...

smůla:D

rizek řekl(a)...

to je urcite to intro :-)
meli to dat jako uvodni skladbu desky

D€R!N řekl(a)...

SÜPERSİN ABİ YAAAAAAA :D
HASTAN OLDUM .HEE BU ARADA REKLAMDA YAPIYIM ;)

I LOVE TURKEY :D:D:D:D:D:D