Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

neděle 14. září 2008

'System Of Scars On Broadway'

John se opět vyjádřil k situaci kolem SOAD, tentokrát pro Ultimate-Guitar.com. K dispozici je interview i ve videích (ty jsou kdyžtak při jednom díky Artisan News).

Na téma stále se opakujících dotazů na návrat SOAD...

"Nezestárne to. Žádný dotazy nezastarají, protože se vždycky ptá s nadšením ta osoba, kterou to zajímá. Děcka, co k tobě přijdou a ptají se, 'Kdy zase budou SOAD hrát dohromady? Stane se to vůbec?' Jsou fakt zapálený, když se na to ptají, protože to pro ně něco znamená. Takže když to znamená něco pro ně, cítím se jako že by to mělo něco znamenat i pro mě."

Na téma: Scars - evoluce SOAD...

"V určitých ohledech se na Scars můžeš dívat jako na evoluci od SOAD. V jiných zase jako úplně odlišnou kapelu. Řekl bych, že to závisí na tom, koho se ptáš. Fandové mají dost různý názory a když čteš co píšou na net, někteří jsou z tý hudby co od nás teď vychází nadšený a někteří si jen přejí, aby byli zpátky SOAD. A s tím se nedá nic udělat. Fanoušci si budou vždycky myslet to, co chtějí, ale nakonec musíš být upřímný sám k sobě a hrát hudbu, co tě těší. Když to neumíš prodat sám sobě, jak to chceš prodat komukoli jinému."

Žádné komentáře: