Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pondělí 6. října 2008

Daron RUŠÍ všechna plánovaná vystoupení!

Dnešek patři velmi smutné zprávě z tábora Scars On Broadway. Následující vzkaz byl adresován zpravodajskému webu blabbermouth.net:

'Turné Scars po severní Americe, které mělo začít 19. října, stejně tak jejich vystoupení na Jimmy Kimmel Live! (14. října), bylo zrušeno. Ke konci minulého týdne Malakian usoudil, že jeho srdce nebylo pro další turne v současné době, takže se rozhodl zrušit všechna nadcházející vystoupení. Nejsou žádné plány na změnu dat.'

Docela síla, jsem zvědavý jak se to bude dál vyvíjet a zda se to třeba na druhou stranu obrátí i v něco dobrého. Ale stojí za tím ve skutečnosti i něco jiného než jen hlas Daronova srdce? Že by nějaké rozpory v kapele? Daronův zdravotní stav? Nevím nevím, ještě před chvílí se vše zdálo být celkem v pořádku.

Každopádně je to celkem významné rozhodnutí, umocněné ještě navíc tím faktem, že Scars zatím žádné regulérní turné po své vlasti nekonali.

EDIT: potvrzeno i z oficiálního zdroje

EDIT 2: jak je vidět na Rolling Stone, samozřejmě se hned objevily spekulace o návratu SOAD, ale kvůli tomu by Scars přece rozhodně nezrušili turné - podle mě blbost

EDIT 3: Na oficiálních fórech se objevil tento anonymní vzkaz - od dle svých slov člověka s kontaktem přímo v kapele. Věřte nevěřte... Každopádně jiný člověk z LA (pro změnu na soadfans.com), co má taky jistý kontakty, slyšel že měli Scars včera večer sezení a Daron řekl, že nechce dělat turné. Všichni se ho snažili přesvědčit, ale to ho nejspíš vytočilo a řekl, že s hraním je konec. Zdroj je prý spolehlivý (prý). Takže onen vzkaz by se s tímhle docela shodoval.

No nevypadá to dobře.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ten daron je fakt idiot... :D ja se z neho poseru..

Ondra Novotný řekl(a)...

jo je to síla...

Anonymní řekl(a)...

tak ted uz vim, ze mu jen tak nehrablo, takze predchozi slova beru zpet.... snad bude vsechno brzy ok..