Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

neděle 12. října 2008

A od Dannyho...

'Hello Everybody I just want to take this time to thank all the loyal fans that have reached out there support to Scars On Broadway. It's has helped so much during this time and I just want to say thank you from the bottom of my Heart and hope to see you all during the future touring I will do with the bands I will play with in the future i will always represent Scars On Broadway with pride and Love all My brothers Daron, John, Franky,Dom and all the crew for life. So again thank you all for your dedication, it's loyal fans like you that help our music live thanks see you soon ...............' (source)

'Ahoj všichni, jen jsem chtěl využít času co mám a poděkovat všem věrným fanouškům tam venku, kteří podpořili Scars. Tak moc to v současný situaci pomohlo a chci říct díky z hloubky mého srdce a doufám, že vás všechny uvidím během budoucího turné, s kapelama se kterýma budu hrát. Vždycky budu reprezentovat Scars On Broadway s hrdostí a láskou k mým bratrům Daronovi, Johnovi, Frankymu, Dominicovi a dalších lidem kolem kapely. Takže znovu díky za veškerou vaší oddanost, jsou to věrní fanoušci jako vy, kdo pomáhá držet naší hudbu naživu. Díky a na brzkou shledanou.....'

Žádné komentáře: