Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pátek 17. dubna 2009

Další hřebíček do rakve Scars.

Na oficiálním webu Smashing Pumpkins se včera objevila zpráva z konkursu na nového bubeníka (jelikož ten starý, Jimmy Chamberlain, nedávno kapelu opustil), no a mezi dvanácti, prý alespoň prozatím, uchazeči na volný post nechyběl ani John Dolmayan.

Jestliže to John myslel vážně a hodlá se, byť třeba jen na období kolem jedné desky, stát součástí takhle velké kapely, znamená to nejspíš nejen další důvod, proč je se Scars konec, ale i další oddálení návratu System Of A Down. Přiznávám, že tento krok (a teď ani není tak podstatné, jestli ho vezmou nebo ne) mě vůbec nenapadnul, tak jsem tím docela překvapený. Říkal jsem si, že by si teď zase chvíli mohl hrát jen s komiksy, píchnout Daronovi v další fázi SOB, nějakým způsobem přispět Serjovi, nebo se dokonce snažit dát dohromady Systémy. Tak nic z toho se zdá se neděje. Na druhou stranu je určitě dobře, že se John snaží někde hudebně uplatnit. Věřím, že proti SOAD by tímto rozhodnutím nešel. Tím mám na mysli, kdyby se mělo se SOAD něco začít dít, on by se určitě nepostavil na hlavu a nevykašlal se na to.

Fandové SOAD/ Scars, žádné další informace stále nejsou, takže to holt bude chtít vyzbrojit se třeba i dost velkou dávkou trpělivosti.

Žádné komentáře: