Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

středa 16. prosince 2009

Další spekulace o návratu SOAD.

NOVINKA: Podle Revolveru vyjde Serjovo druhý album ke konci příštího roku, což kdyby se fakt stalo, vidina reunionu SOAD se nám tím pádem ještě o trochu víc zamlžuje.

Ale dejme tomu, že to bude trochu experimentálnější a hůře zahratelná záležitost než debut, tím pádem by to nevyžadovalo moc náročný turné. Čili by se vlastně na našich nadějích ohledně SOAD nemuselo vůbec nic měnit.

Ideální scénář tedy: Léto se ve vší slávě opět sejdou na pódiu, zima a jaro si Serj odbyde povinnosti s tim albem, mezitím Daron bude pilně skládat, na konci léta až na podzim to dají do kupy, zima studio, no a léto 2012 nová deska.

A v horším případě: Serj to vydá (pro jistotu ještě se zpožděním) na jaře 2011, věci kolem SOAD se nijak do chodu nedají, 2011 a 2012 bude patřit propagaci jeho desky a hraní naživo, 2013 si dá oddych a SOAD čekejme 2014. Jo do tý doby by ale doufejme vylezlo něco z Darona. Přeci jen od roku 2008, kdy to zabalil, kdyby do 2014 nic nevyplodil, byla by to celkem tragédie. Tedy samosebou za předpokladu, že by se celou tu dobu naplno nevěnoval suveréně nejlepší desce rockový historie, novýmu albu SOAD:)

Vyjádřit se k tomu máte možnost tady na fóru, v nyní už docela vyčerpávajícím vláknu....

Žádné komentáře: