Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pondělí 21. dubna 2008

Více ke včerejšímu článku.

Tak věci kolem Scars se teď začínají celkem slušně množit... Důkazem je další článek, tentokrát na blogu pe.com. Autorem je ta samá Vanessa Franko, která napsala včerejší článek a teď tak se samozřejmostí poznamenala 'minulý týden jsem měla možnost mluvit s Daronem' (taky bych bral). Jde o nějaké ty pikantnosti, co se do hlavního článku nevešly...

V úvodu Vanessa píše, že by ze všeho nejdřív chtěla říct jak jsou Daron s Johnem v pohodě a že jsou Scars On Broadway opravdu oddaní. Tak a dál to převyprávím už ne z jejího pohledu.

Co se týče Whisky show, tak Daron byl opravdu překvapený reakcí fandů. "Ty děcka na to regovali, jako by ty písně znali od nepaměti." Přiznává, že to první vystoupení bylo celkem na nervy zničující - hrát před novýma lidma s novým projektem. "Tak nějak jsem ze sebe tu malou nervozitu dostal, teď už je to jen běžná tréma v období během koncertování."

Teď něco ke skládání. Daron řekl, že se ten proces teď moc nelišil od dřív a že píše pro kapelu, ne pro sebe. Jen to v tomhle případě bylo s pomocí jiných nástrojů. John k tomu dodává, že Daron je fakt dobrý v utváření melodií. Oba taky řekli, že zatím jedna z nejtěžších věcí byla omezit výběr skladeb pro první desku. Byli těsně pod hranicí dvou tuctů nahraných skladeb a osekat to byla celkem výzva. John ještě hovořil o důležitosti ty písně na desce vybalancovat... "Chceš opatřit posluchače horskou dráhou." (tohle je těžký přeložit, ale myslím, že to myslel jako že trochu ironicky:))

A přesto, že na Coachelle nebude mezi nimi a Serjem žádná kolaborace, nemáme být překvapeni, když je uvidíme na vystoupení toho druhého.

"Především je to přítel," řekl John.

Žádné komentáře: