Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

pondělí 21. dubna 2008

SOB - 'drží si svůj projekt v tajnosti'

Jupí! Další článek! A fotka! Ach jo, a to už jsem se chystal do postele.....:)

Takže, tentokrát nám k našemu tématu přispěl server pe.com (The Press Enterprise) a je to celkem zajímavý. Opět to bude částečně překlad slovo od slova, částečně souhrn.

'Na muzikanta, Daron Malakian mluví jako boss.' (následuje opakování toho, co už víme) "Není lehký dát dohromady kapelu s těmi pravými lidmi a nechat to dál vyvíjet a uležet v to, čím to být má," říká Daron po telefonu.

Kapela si nechala to důležité pod pokličkou a zatím vypustila jen takové ochutnávky, ať už v podobě "They Say", nebo překvapivé rozehřívací show.

Každopádně hlavní chod teprve přijde, a to na akci Coachella tenhle víkend (Scars hrají sobotu). "Nehodlám servírovat večeři, dokud to není uvařený a připravený k jídlu." John Dolmayan má své vlastní vysvětlení k aktu, kdy kapela neprozradila ani svoji vlastní sestavu kromě Darona a Johna. "Zašli jsme hodně daleko, abychom udrželi tajemství kolem téhle desky, stejně jako tajemství kolem téhle kapely a samotné vytvoření onoho tajemství." - řekl po telefonu John.

"To album by mělo vyjít někdy mezi červencem a zářím." - Daron

K soundu se vyjádřili obdobně jako už předtím, s tím že to nenaváže tam, kde skončil SOAD. Nějaké z těch písní obsahují elektronické prvky. Daron říká, "Myslím, že velký rozdíl mezí tímhle a vším co jsem napsal dřív, spočívá v tom, že se to nese v rockovém duchu (řídí to rockový drive)...." - prostě více rock než metal.

'They Say je tvrdá, ale spíše ve stylu punku sedmdesátých let než ve stylu SOAD - tz. 'metal se střetává s Arménií'. "Velká část mého psaní vězí v tom, že jdu z místa na místo, takže slyšíte celou škálu různých emocí. Jednu vteřinu to bude dost smutný, vteřinu následující spíš tak nějak srandovní a pak zase pro změnu tvrdý," popisuje Daron.

'Prostě je připravený ukázat ty písně více lidem, zatímco zápasí s každodenní před-koncertní nervozitou před velkým debutem kapely.' "Je to jako druh energie, co do mě proudí a nakonec se přetaví v mocnou energii na pódiu."

V pátek hraje na Coachelle Serj, ale podle Johna mezi nimi k žádnému 'cross-pollination' (zřejmě výpomoci na pódiu) nedojde. Nakonec už jen John zvýraznil, že každý z členů SOAD teď hodlá vložit své úsilí čistě do svých projektů.

Tak.

Musí toho nejvíc za celý víkend přijít zrovna v neděli ve dvanáct večer?

Žádné komentáře: