Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 17. dubna 2008

Zajímavosti, spekulace, drobnosti.

Abych měl čisté svědomí, zmíním tady ještě tři takový maličkosti co jsem doposud nezmínil.

První se týká Frankyho Pereze. Jsem si už stoprocentně jistý, že to byl on ten druhý kytarista ve Whisky. Důkaz (kromě tetování) - na fotkách odjinud, na které jsem odkázal v některé z minulých novinek, má na kytaře svojí přezdívku FXP. No a to samé FXP má i tady jak vystupoval se Scars. Kolega D_M ale ještě vytáhl tohle bio (a je jich víc), které svědčí o tom, že Perez rozhodně není žádný posera... Je to rocker/ skladatel kubánského původu a na kontě už má dvě sólo nahrávky. Tady pro zajímavost jedno video jak coveruje beatlesáckou "Hey Jude". Může to být jiný Perez, ale podle mě (už podle obličeje) je to fakt on. A narozdíl od ostatních dvou neznámých členů páteční sestavy se objevil výrazně hned na dvou fotkách z těch Watermannových sedmi, z čehož usuzuju, že když nikdo z nich, tak alespoň on by mohl být přinejmenším na nějakou dobu stálý člen.

Za druhé je to taky spekulace, ale zajímavá. Nejdřív mi to znělo jako blbost, ale posuďte sami... Někdo na fórech soadfans.com se vytáhl s teorií, která naznačuje, že logo Scars On Broadway je promyšlenější než se mohlo zdát. To, že nynější verzi předcházely další dvě, může svědčit o tom, že se designer snažil něčeho konkrétního docílit. A to konkrétní má být hora Ararat (Pokud nevíte o co jde, tak to je na delší povídání, ve zkratce arménská hora 'ukradená' Turky. SOAD se tím už v minulosti zabývali.) v dolní části loga (kde je nějaký bílý vzorek jasně patrný). Schválně se na to podívejte a zkuste si pod tím představit onen zasněžený vrcholek. Navíc i samotným tvarem nápisu Broadway to docela sedí. Takže věřte, nevěřte:) Vyjádřit svůj názor můžete v komentářích pod tímhle příspěvkem, nebo v chatboardu napravo.

No a poslední (už tři týdny starou) záležitostí je minirecenze "They Say" na serveru metalsucks.net. Cituji - "Je to jednoduchýv rockový kousek, chytlavý jak sviňa, který připomíná, že už jen mít odvahu nechat lidi poslechnout si vaši muziku je ten nejlepší způsob propagace."

Jo a ještě úplná drobnost. Ta fotka z Kerrangu je teď v galerii, a to přímo z webu autora Neila Visela - takže stoprocentní kvalita, i když menší rozměry.

Žádné komentáře: