Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

neděle 25. května 2008

Weenie Roast, 17.5. - Krátká recenze

ARTISTdirect přispěl po interview i recenzí zatím poslední akce, které se Scars účastnili - Weenie Roastu. Všichni jsme se sice mohli přesvědčit na vlastní oči (i když živý dojem může být dost jiný), ale tak si říkám proč si ten kousek nepřeložit. Vytáhnu jen zajímavé a omezím se jen na SOB, jak to bylo se zbytkem kapel se můžete kdyžtak mrknout tady.

Jak už víme z video interview, ten den bylo v Irvine (wiki) pořádný vedro, plus mínus nějakých 38 stupňů. Daron říkal, že jeho kytara byla rozpálená jak kapota od auta. Takže slova "I'm fucking dying" nebyla až tak od věci:) ARTISTdirect zdůrazňuje slovo znovuzrození, na mysli má Darona a Johna na pódiu. Přesně tak kapela zapůsobila. Scars to zbourali 30 minut dlouhým setem, plným psychadelického a melodického hard rocku. V určitých momentech show se hodily výrazy jako 'trippy' (pocit extáze po požití psychadelických drog), znepokojující, nebo až ďábelský. Přesto ale hlavní síla Scars spočívá v chytlavých melodiích. V recenzi následuje krátký popis některých skladeb, ale s překladem by to bylo akorát tak zamotaný, takže kdyžtak si těch pár řádků počtěte v originále. SOB toho dne určitě zanechali svůj otisk a jejich vystoupení bylo prý vrcholem až do setu Metalliky nějaký čtyři hodiny poté.

Fotky jsou tady.

Žádné komentáře: