Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

středa 4. června 2008

Daron máknul se Satyricon!

Právě jsem se čirou náhodou, při čtení reportu z nahrávání mých severských oblíbenců Satyricon (wiki), dozvěděl celkem pecku - Daron s nima zapracoval na jedný skladbě!

Odehrálo se ve studiích Sound City v L.A., kde svojí novou placku nedávno nahrávala i Metallica.

Slyšte Satyra (zpěváka kapely). "Daron Malakian, který byl hlavním skladatelem u SOAD, k nám jedné noci přišel a dali jsme dohromady píseň, a to během pár hodin, což je pro nás velmi neobvyklé. Nemyslím si, že by se objevila na albu, pravděpodobně ji použijeme jako bonusový track."

Kdyžtak tady je oficiální web Satyricon.

Sakra, představa spolupráce Darona a týhle geniální norský dvojice je pro mě fakt docela masakr.... Od tý doby co black poslouchám a vím, že Daron taktéž, říkám si co by z toho spojení s Malakianovou přirozenou démoničností mohlo vzniknout. No takový náznak byl vidět při intru k Chop Suey na Readingu 2003, kde si vystřihnul krátký tribut Darkthrone. Nenechte se zmást velkými jmény ve spojitosti s tímhle žánrem, jako jsou Cradle Of Filth nebo Dimmu Borgir, to je spíš masový hybrid a sračička, já osobně vidím pravou podstatu black metalu v živočišnosti a atmosféře. Pamatuji si, že kdysi dávno jsem viděl Daronův koment na tohle téma. Bylo to někdy v době po Toxicity a vyjádřil se ve smyslu, že poslední dobou dost poslouchal black, právě z důvodu, že dnešní hudba postrádá nějakou živelnost a energičnost, a přesně to našel v poslechu kapel veskrze skandinávského black metalu. Někdy v té době taky vydal Satyricon desku pod svým labelem EatURmusic. Takže doufám, že se ta skladba co teď zmákli dohromady, časem někde objeví. Ona deska Satyricon vychází v listopadu, ale spíš to vidím na nějaký EP nebo podobně.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

škoda že je to tak cenzurovaný ale jinak se mi to intro líbí :)

Ondra Novotný řekl(a)...

tom: jde to sehnat necenzurovaný, kdybys máknul:)

Ondra Novotný řekl(a)...

jo tak se omlouvám, nejde to sehnat:)

Anonymní řekl(a)...

Mám rád satyricon, soad, CoF, i Dimmu Borgir... ale nevim proc nazyvas Dimmu a CoF masovym hybridem... nejsou o nic mene masovejsi nez soad ci scars on broadway a po now diabolical, nejsou ani masovejsi nez satyricon