Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

středa 9. července 2008

Teaser k "Chemicals" a hákáče.

Na youtube je teaser k "Chemicals". Dokonce to vypadá, že by se časem mohlo objevit nějaký regulerní umělecký video - tahle ukázka je totiž docela pěkná. Dík D_M (soad.cz)

Další novinkou jsou fotky (první a druhá) oněch světelných sloupů na Broadwayi, ke kterým se váže historka s původem názvu kapely (viz. tohle interview).

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tady je Daron docela smutně mimo. Za prvý nacistická swastika je jakoby točená doprava a za druhý je ten samej znak i indickej znak štěstí, nebo tak něco. Odtud to Hitler vykradl.

Ondra Novotný řekl(a)...

Daron ale řekl, že je to na těch sloupech jinak natočený... Taky řekl, že to nemusí být náckovský. Nejde o to aby to bylo úplně přesný, důležitá je ta spojitost myslim.

Anonymní řekl(a)...

V tom rozhovoru žádná zmínka o natočení neni. Navíc, upřímně, natočení s obrazcem souměrnym podle středu nic neudělá. To by musel bejt převrácenej. To, že to nemusí bejt náckovský, sice řekl, ale taky řekl, že mu to přijde temný, čímž naznačil, že si spíš myslí, že jsou. A hlavně by odvození toho názvu nedávalo smysl, kdyby si to nemyslel.
Ale hádat se o tom určitě nechci, ten název se mi líbí, ale spíš v těch ostatních významech, který nadhodil. Akorát mi celá ta věc s těma sloupama zavání takovou tou klasickou americkou neinformovaností o okolnim světě. Což bych zrovna od Darona nečekal. Ne, že bych si myslel, že je vševědoucí, spíš mi přišlo, že se do takovejch témat nesere, právě protože se v tom nevytná.

Ondra Novotný řekl(a)...

No to natočení zase řešil v nějakym jinym interview, ptali se ho na to už asi třikrát. Spíš to na mě vyznívá jako že o tomhle ví. Ale upřímně, jestli je ta svastika převrácená nebo ne, to je celkem jedno. Sám bych to asi nezaznamenal, a to mám dějepis úspěšně a celkem i soustředěně za sebou:)

Ondra Novotný řekl(a)...

http://sob-cz.blogspot.com/2008/05/guitar-world-interview-scar-is-born.html jo tady....