Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 9. října 2008

Franky Perez: 9 otázek, 9 odpovědí

Franky rozjel myspace a jak je vidět docela se do toho opřel, ač podle své sestry není zrovna počítačový typ a při psaní dvěma prsty rozhodně nedosahuje rychlosti světla. Takže včerejší noc podle všeho strávil odpovídáním na vzkazy fandů a psaním zprávy pro nás. Jeho aktivita tím ale neskončila, tady jsou odpovědi na otázky fanouška:

1. Jaký to bylo pracovat s Daronem?

Co můžu říct? Ten chlap je geniální a naučil mě jak uchopit temný aspekty hudby víc, než jsem kdy před tím měl tu možnost. A na osobní rovině je velmi starostlivý a loajální.

2. Proč jsi si jako nástroj vybral právě Telecaster?

Bývaly časy, kdy ta kytara byla všechno co jsem měl. Máme oba příběh a oba jsme si prošli Peklem...

3. Jaký druh strun, efektů, zesilovačů používáš?

Struny: Coat hangers. Efekty: 'phaze, trem, tape delays, tube screamer, clean drives, various distortion pedals.' Co se týká značek, šťastný lov:) Zesilovače: Engl Classic

4. Jaká je tvoje oblíbená píseň Scars na živo?

World Long Gone, Insane, 3005, Babylon

5. Přispěl jsi něčím na albu?

Ano...

6. Chápeš text 'piss on your face, while you suck on my cock'? Jestli jo tak to prosim trochu rozveď, je tady spousta lidí který to zajímá.

Vypadá to složitě nebo ne? Jeden můj přítel, který měl tu možnost pracovat s Johnem Lennonem, mi jednou vyprávěl historku kdy se takhle Lennona zeptal na smysl nějakých textů Beatles a John mu na to odpověděl: 'když chceš umění... kup si obraz.. tohle je Rock N Roll...' Myslím, že tady se to hodí stejně tak.

7. Zaznamenal jsem, že žiješ v Las Vegas. Vzal jsi někdy útokem kasína spolu s Johnem, který je taky odtamtud?

Jo čas od času.

8. Co třeba rád děláš když máš volno?

Hraju na cokoli se dá.

9. Nějaká rada pro muzikanta, co by rád dostal svojí hudbu k lidem?

Musíš mít vytrvalost. Tohle je těžký bussiness a měl bys vědět, že ne každý je na to stavěný. Jestli se ty cítíš být, nasaď hroší kůži a železný pěsti, protože jsi v souboji tvýho života.

(originál)


Novinka č.2 - Dominic Cifarelli už je taky zpět na myspace.

Žádné komentáře: