Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

úterý 16. června 2009

John a Daron

John Dolmayan zdá se rozjel novou kapelu. Zatím nedošlo k žádnému oficiálnímu prohlášení, ale známý někoho z kapely se o tom rozepsal na SOADfans.com. Má se jednat o jakýsi rock/ punk (ve stylu Bad Religion), týpek prý slyšel už 10 písní a nemohl si vynachválit. Skupina je zatím bezejmenná a čeká se, až bude hotových 10-12 skladeb, aby se mohlo začít koncertovat. Překvapením je, že John sám prý dost přispívá do skládání (ač to normálně není až tak moc jeho zvykem). Momentálně je kapela pohromadě u Johna v Las Vegas a pilně zkouší/ tvoří. Tak uvidíme co z toho vyleze. Trochu představu vám může udělat tento záznam kousku písně "Something Underneath", kterou také pořídil onen zdroj informací. Dále tyto dvě fotky (1, 2).

A že by i něco nového co se týká poustevníka Darona? Možná... Na netu je fotka jeho dlouholeté přítelkyně Jessicy v těhotenských šatech... tak tady se dá zase jen spekulovat, každopádně si představte, kdyby to byla pravda:D A pokud byl malý Daron důvodem ke zrušení turné, nebyl to podle mě špatný důvod... Jo, a ta fotka prý pocházejí z prosince, to už by to potencionální dítě i mohlo být venku.... Zatím to ale berte spíš jako blbost.

Žádné komentáře: