Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

středa 29. července 2009

Dnes je tomu rok od vydání "Scars On Broadway".

Daron (s bradkou, culíkem a Jessicou) byl viděn v jedné losangeleské restauraci. Vypadá to, že je v pohodě a s muzikou to teď nijak nehrotí. John naproti tomu startuje novou kapelu, zatím těžko říct, zda je to jen jednorázová záležitost či co. Minulý týden se dokonce setkal na pódiu s Frankym, když ten mu přišel zahostovat na menší vystoupení v San Diegu. Co se týká zbytku SOB, Dominic stále pracuje na druhé desce The Chronicles Of Israfel a Danny, ten měl určitě napilno během letošního Stanley Cupu, když šli jeho oblíbení Red Wings až do finále. Jinak se samozřejmě také motá kolem hudby, jen o něm nemám žádné konkrétnější zprávy.

Uplynul rok od vydání debutu, nějakých 10 měsíců od 'konce' kapely.

Nic nenasvědčuje tomu, že by měli Scars pokračovat. Alespoň ne v loňské podobě. Nic se vlastně nevysvětlilo víc, než kolem onoho 6.10.08. Co se týče situace kolem System Of A Down, ta se také nijak nezměnila. Serj píše druhou sbírku básní, má vydat koncertní DVD a také svůj druhý sólový počin. Shavovo album s Achozen se snad konečně brzy vyjeví. Nic ale nenasvěduje tomu, že by SOAD měli v nejbližší době ohlásit svůj tolik očekávaný návrat. Ještě před několika měsíci jsem měl tušení, že se tak každou chvíli musí stát.

Prostě pořád nic než jeden velký OTAZNÍK.

V sobotu 1.8. se koná velký sraz fanoušků SOAD v Brně (více zde), kam já se bohužel nedostanu, ale určitě to bude dobrá akce, kterou pořádá náš spřátelený web soad.cz.

Také bych chtěl opakovat pozvánku na fórum SOADfans.cz, vůbec největší a nejživější diskuzi věnované 'naší' kapele. Rádi Vás tam uvidíme!

Jak to bude s další aktivitou těchto stránek? No, pokud se vrátí Scars, případně SOAD ohlásí konec hiatusu, rozhodně tu opět začne být rušno. Do té doby to vidím jen na hodně zřídka.

No. Tak já tam k dnešnímu výročí hážu "SOB" a pamatujte,

"THE MUSIC OF SCARS WILL LIVE ON."

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Daron...I wont more alboum of SOB! And vizit Ukraine =)