Ultimátní zdroj informací ze světa SCARS ON BROADWAY! - projektu kytaristy a hlavního mozku System Of A Down - Darona Malakiana - a bubeníka SOAD Johna Dolmayana.

čtvrtek 1. května 2008

Coachella, 26.4. - Oficiální profi fotky + možný line up

Tak jako z Whisky, tak i z Coachelly jsme se dočkali pár fotek od Grega Watermanna. Byly zveřejněny na oficiálním webu spolu se zprávou...

Náš výlet do pouště

They came, they saw, they scarred...

FOTKY ZDE

Teď je na řadě KFMA Day... a další velké oznámení přijde již brzy.

(V galerii je teď už 40 fotek z Coachelly, vesměs velmi kvalitních, plus dva plakáty. Plus tady jedna fotka, co jsem upravil k použití jako wallpaper - s nastavením 'na střed'.)

Další novinkou je nepodložená informace z Wikipedie, podle které Daron oznámil rádiu KROQ zbývající složení kapely. Franky Perez na kytaru a vokály v pozadí, Danny Shamoun na klávesy a dodatečné bicí a dlouhodobý přítel Skit (což může být přezdívka pro Dominica Cifarellu) na basovku a cowbell (kravský zvon). Jak ale říkám, z jiného zdroje než z Wikipedia jsem to zatím nevypátral a na Wikipedii občas píšou sračky. Ten klávesák je ale docela pravděpodobný, našel jsem jeho jméno ve spojitosti s jiným projektem. Na stránkách KROQ taky nic, jen jsem si tam všimnul, že "They Say" je za včerejšek nejoblíbenější song (a podle nadpisu už byl někdy předtím).

Žádné komentáře: